Gode og fleksible løsninger

Ærlig og real samarbeidspartner

Global Office AS EN

Driftssenter - Stokkamyrveien 13, 4313 SANDNES

Global Office AS har egen servicedesk som ivaretar bedrifter med driftsavtaler. Vi er bemannet med høyt kvalifisert personell. I tillegg til overvåkning og proaktive tjenester, utfører vi også daglige driftsoppgaver for kundene.

Vi leverer skreddersydde løsninger etter Deres behov.

Tlf: 51 90 60 70

Epost: support [at] goas.no

Åpningstider telefonsupport: Mandag - fredag 07:00 - 16:00.

Våre løsninger

Vi er kjent for gode og fleksible løsninger, utviklet i samarbeid med sluttbruker. Vi leverer komplette løsninger med ferdig installert maskin- og programvare.

En av våre viktigste oppgaver er å skape trygghet. Vårt arbeid med drifting av servere og nettverk er kontinuerlig, og vår IT plattform vedlikeholdes rutinemessig. Med oss kan du være trygg på at sikkerheten til Deres bedrift blir ivaretatt.

ASP/ Skytjenester

Ved bruk av ASP/ skytjenester innebærer det at bedriftens programmer og applikasjoner drives fra eksternt driftssenter, og ikke på lokale datamaskiner eller servere. Den ansatte kan fokusere på egen kjernevirksomhet med full tilgang til egne applikasjoner og data, uavhengig av lokasjon.

Det betales kun en fast pris per bruker per måned. Dette gir bedriften en forutsigbar økonomi uten uforutsette investeringer til infrastruktur og maskinvare.

Konsulenttjenester

Våre konsulenter har kompetanse og erfaring innen rådgivning, design, prosjektledelse, implementering, driftsstøtte, vedlikehold og support.

Dersom din bedrift har et kompetanse- eller kapasitetsbehov, kan vi dekke dette behovet. Enten ved leveranse av konsulenter på timebasis eller faste oppdrag. Konsulenten kan sitte i kunden sine lokaler eller hos Global Office via fjerntilgang.

Fjerndrift

Global Office har spesialisert seg på IT-drift for små- og mellomstore bedrifters dataløsninger. Løsningene består i alt fra tunge serverløsninger til enkeltstående PC-er i nettverk.

Med avtale om fjerndrift forebygger man problemer og reduserer faren for drifts støy. Global Office overvåker kundens servere og passer på at backup og oppdateringer blir ivaretatt. Bedriften har fordelen av å ha dyktige IT konsulenter tilgjengelig når dette trengs.

Datarom

Vårt datarom er lokalisert på Forus og gir perfekte forhold for serverhosting. Datarommet er topp utstyrt med bl.a. adgangskontroll, fysisk sikring, videoovervåking, UPS, dieselaggregat, redundant kjøling og Energen brannslukning. Vi sørger for særdeles høy sikkerhet og stor stabilitet.

Office 365

Med Office 365 kan du arbeide hvor som helst, når som helst og på alle enheter. Det er enkle, sømløse løsninger fra Microsoft.

Office 365 benyttes gjerne kombinert med andre løsninger i et hybrid miljø. Vi har god kjennskap til hvilke muligheter som finnes, og hva som vil passe best for din bedrift.

Skype

Global Office leverer Skype for Business (tidligere Microsoft Lync), som er bedriftsvarianten av det kjente Skype-programmet. Dette gir bedriften mulighet til å kommunisere med både ansatte og andre bedrifter med tekst, lyd og bilde. Skype er tilrettelagt for å dele presentasjoner og data på tvers av organisasjonen.

Vi tilbyr en tjeneste som benytter IP-telefoni til å ringe mobiltelefoner og fasttelefoner, og med muligheten for å koble til kontakter i privatmarkedets Skype.

Microsoft Exchange

Vi leverer Microsoft Exchange hvor løsningen tilfredsstiller store krav til sikkerhet og oppetid. Alle data lagres i vårt datarom, hvor vi tar oss av vedlikeholdet. Her blir også alle meldinger virussjekket og sikkerhetskopiert på daglig basis.

Exchange-løsning gir full tilgang til e-post fra alle mobile enheter.

Hosting

Global Office tilbyr flere forskjellige tjenester fra vårt datasenter til ethvert behov. Enten det gjelder drifting av server, fysisk eller virtuell, nettsider, epost eller maskinkraft. Vi kan hjelpe Deres bedrift med et stort utvalg muligheter fra våre Hosting-tjenester.

Global Office har som mål å være en fleksibel, god og ærlig samarbeidspartner som setter kundens behov i fokus.

Åpningstider telefonsupport: Mandag - fredag 07:00 - 16:00. Telefon: 51 90 60 70

Global_logo
Global Office AS
Stokkamyrveien 13
4313 SANDNES

Tlf: +47 51 90 60 70

E-post: support [ at ] goas.no
Org.nr: 912 884 961

Frode Sømme
Daglig leder
Tlf: +47 900 52 555
E-post: somme [ at ] goas.no

De tekniske løsningene under turneringen er vårt ansvar.

Altibox Norway Chess har i løpet av få år vokst til å bli en av verdens desidert sterkeste sjakkturneringer. Det hele begynte på Ålgård i Rogaland med en idé om å lage en verdensturnering på norsk jord, noe som aldri hadde blitt gjort før.

Gründer og styreleder i Altibox Norway Chess, Kjell Madland, satte i gang planleggingen og med hjelp fra andre ildsjeler i området har altså en verdensturnering på elitenivå blitt en realitet. Altibox Norway Chess har nå blitt en solid organisasjon av internasjonalt kaliber.

Global Office har stor teknisk kompetanse og leder de tekniske forberedelsene forut for og under turneringene. Vår hovedoppgave har vært å produsere livesending med lyd og bilde under turneringen for TV2 og Chess24. Livesendingene av sjakkpartiene er vist som direkte TV på TV2 samt streamet live via nettsider med milioner av seere.